چراغ سیگنال
چراغ سیگنال سبز چانت
چراغ سیگنال
همانطور که میدانید سیستم های اخطار و آلارم وظیفه ای به جز هشدار دادن به افراد ندارند. چراغ تابلویی در واقع بخشی از برخی از این سیستم ها می باشد که معمولا دارای رنگ قرمز می باشند. این چراغ دارای مدل های مختلف و کاربرد های بسیار متنوعی می باشند . این چراغ ها دارای ابعاد و سایز های مختلفی می باشند و ولتاژ متنوعی نیز دارند. چراغ های سیگنال در مدار با عبارت H نشان داده می شوند. این چراغ هم به صورت ال ای دی و هم به صورت چراغ های ریز به بازار خرید و فروش تجهیزات برقی و الکترونیکی وارد می شوند. در ادامه با انواع این چراغ ها آشنا خواهیم شد.
آشنایی با کاربرد های چراغ تابلویی:
همانطور که در بخش قبلی مقاله گفته شد، یک چراغ تابلویی میتواند کاربرد های بسیار متنوع و گوناگونی داشته باشد. به عنوان مثال این چراغ ها در انواع تابلو های برق نظیر تابلو های مخابراتی، تابلو های برق صنعتی، تابلو برق ماینر ها و … مورد استفاده قرار می گیرند. در کنار موارد فوق شما می توانید از چراغ ها برای ماشین آلات صنعتی، تابلو های توزیع، نمایش ارورها، نمایش خاموش یا روشن بودن کلید خاص مد نظرتان و … نیز استفاده نمایید. به عنوان مثال امروزه برای برخی از تابلو های برق از سه چراغ آلارم با رنگ های متفاوت استفاده می شود که هر کدام از آنها مستقیما به یک فاز متصل هستند.
بررسی انواع چراغ های سیگنال :
چراغ ها مانند سایر تجهیزات برقی مثل سیم و کابل برق، کلید و پریز، لامپ و … دارای انواع مختلفی می باشند. این تجهیزات را می توان به روش های مختلفی تقسیم بندی کرد. به عنوان مثال چراغ های سیگنال را می توانید بر اساس ولتاژ به انواع ۲۴ ولت، ۱۱۰ ولت و ۲۲۰ ولت دسته بندی نمایید. اما یکی از مهم ترین دسته بندی های انجام شده برای چراغ تابلویی، تقسیم بندی این محصول بر اساس رنگ آن می باشد. چراغ های سیگنال امروزه در رنگ های سبز، قرمز، زرد ، آبی و سفید به فروش می رسند.