کنتاکتور 100 آمپر 220 VAC هیوندای
کنتاکتور 100 آمپر با بوبین AC هیوندای
کنتاکتور 115 آمپر چانت با بوبین 220 ولت
کنتاکتور 115 آمپر هیوندای
کنتاکتور 12 آمپر NC7 چانت با بوبین 220 ولت
کنتاکتور 12 آمپر V AC 220 هیوندای
کنتاکتور 12 آمپر با بوبین 220 ولت چانت
کنتاکتور 12 آمپر با بوبین AC هیوندای
کنتاکتور 12 آمپر با بوبین DC هیوندای
کنتاکتور 130 آمپر هیوندای
کنتاکتور 150 آمپر چانت
کنتاکتور 150 آمپر هیوندای
کنتاکتور وسیله ای برای قطع و وصل جریان الکتریکی در مدار است، این وسیله بسیار کاربردی و دارای عملکردی مشابه با رله است، اما برخلاف رله در جریان های بالاتر به کار برده می شود. این قطعه با یک سیگنال در مدار فرمان و ورودی خود، جریان های بزرگتر را در قسمت خروجی قطع و وصل می کند. قطعه فوق متشکل از کنتاکت ها، بوبین و متعلقات دیگر است.
هنگامی که جریان از سیم پیچ بوبین عبور پیدا می کند، میدان الکترو مغناطیسی در اطراف بوبین ایجاد می گردد. میدان مغناطیسی باعث ایجاد خاصیت آهنربایی در بوبین شده و فنرهای کنتاکت را به حرکت در می آورد. در نتیجه کنتاکت ها که معمولا در حالت نرمالی اپن (NO) قرار دارند، بسته می شوند و بدین ترتیب جریان در مدار خروجی وصل و یا قطع می شود.
تفاوت کنتاکتور و رله در چیست؟
• کنتاکتور، قوی تر از رله بوده و تحمل جریان بالاتری نسبت به رله دارد. این قطعه در جریان های 9 آمپر تا 1250 آمپر برای سوئیچ کردن مدار استفاده می گردد.
• قطعه فوق معمولا برای سیستم های سه فاز طراحی شده است، اما رله ها اکثرا در سیستم های تک فاز به کار می روند.
• سرعت سوئیچینگ در رله به دلیل این که با سیگنال های الکتریکی کنترل می شود، بالاتر است.
• رله مصرف برق پایین تری دارد، زیرا بوبین های رله از نظر حجم کوچکتر هستند.
انواع مختلف کنتاکتور
کنتاکتورها به سه نوع قدرت، خازنی و کنترلی تقسیم بندی می شوند:
1- قدرت:
نوع قدرت به عنوان وسیله قطع و وصل مدار و در دستگاه های سوئیچینگ به کار می رود. در این قطعات با تحریک الکتریکی بوبین می توان، از راه دور برای قطع و وصل مدارات برقی اقدام نمود.
2- خازنی:
این قطعات معمولا در بانک های خازنی استفاده شده و به صورت تخصصی برای قطع و وصل خازن ها در مدار طراحی شده اند. وقتی جریان خازن وصل می شود، مقاومتی وارد مدار می شود که شدت جریان اولیه را کاهش خواهد داد. بدین ترتیب طول عمر خازن افزایش پیدا می کند.
3- کنترلی:
انواع کنترلی، توان قطع کمتری نسبت به نوع قدرت دارند. این قطعات برای مدارهای فرمان استفاده می شوند. برای قطع و وصل مدار فرمان نیاز به استفاده از نوع قدرتی نیست و قطع و وصل با قطعه کنترلی قابل انجام می باشد.
نکات مهم در خرید کنتاکتورها
با توجه به این که این قطعات دارای مشخصات ولتاژ، توان، جریان و ضریب قدرت متفاوت هستند، در هنگام خرید باید این ویژگی ها را مد نظر قرار دهید. از طرفی کنتاکت ها نیز باید با جریان های اتصال کوتاه لحظه ای، جریان های دائمی و جریان های راه اندازی سازگاری داشته باشند. این مشخصات معمولا به صورت طبقه بندی شده و بر روی بدنه قطعه درج شده است.
کنتاکتورها برای راه اندازی موتورهای آسنکرون، موتورهای شنت، موتورهای سری، بارهای اهمی و سلفی در صنعت کاربرد گسترده دارند. برای خرید انواع کنتاکتور و همچنین خرید انواع سیم و کابل و تجهیزات الکتریکی باکیفیت سایت تهران برق را دنبال نمایید. این مجموعه عرضه کننده بهترین قطعات و تجهیزات الکتریکی با برندهای مطرح در کشور می باشد.
خرید اینترنتی کنتاکتور
تهران برق فروشگاه اینترنتی لوازم الکتریکی است، برای خرید کنتاکتور، فروش کنتاکتور می توانید لیست قیمت کنتاکتور در برند های کنتاکتور هیوندای، کنتاکتور LS، کنتاکتور چینت، کنتاکتور اشنایدر را در سایت تهران برق مشاهده نمایید.
زمانیکه از وسایل برقی استفاده می کنیم، باید هر زمانی که بخواهیم بتوانیم آن را به واسطه ی یک کلید، قطع و وصل کنیم. حال زمانی که صحبت از استفاده از دستگاه های صنعتی مثل موتورها به میان می آید، ابزار قطع و وصل آن ها کنتاکتور نامیده می شود. می توان گفت کلید مغناطیسی یک کلید کنترل شونده برای کلید زنی یک مدار قدرت است.