کابل تلفن زمینی 0/6*2*10 کرمان کاویان
کابل تلفن زمینی 0/6*2*15 کرمان و کاویان
کابل تلفن زمینی 0/6*2*150 کرمان
کابل تلفن زمینی 0/6*2*2 کرمان و کاویان
کابل تلفن زمینی 0/6*2*20 کرمان و کاویان
کابل تلفن زمینی 0/6*2*25 کرمان و کاویان
کابل تلفن زمینی 0/6*2*4 کرمان و کاویان
کابل تلفن زمینی 0/6*2*40 کرمان و کاویان
کابل تلفن زمینی 0/6*2*50 کرمان و کاویان
کابل تلفن زمینی 0/6*2*6 کرمان و کاویان
سیم و کابل به طور کلی برای اتصال اجزای مختلف در سیستم های الکترونیکی استفاده می شود. سیم رسانای خوبی است، اما بی نقص نیست زیرا مقداری مقاومت دارد. انتخاب نادرست سیم برق می تواند عملکرد سیستم را کاهش داده و در برخی موارد خطرات آتش سوزی ایجاد کند. ضروری است که از نوع سیم کشی مناسب برای برنامه مورد نظر استفاده شود.
تفاوت سیم و کابل در چیست؟
سیم و کابل برق گرچه در بسیاری موارد، دارای شباهت های زیادی هستند، اما از تفاوت های اساسی در ساختارشان برخوردار می باشند. با نگاهی به اطراف خود متوجه می شویم که پیرامون ما را سیم و کابل های زیادی احاطه کرده اند. هر وسیله ی برقی برای آن که به کار خود ادامه دهد نیازمند این محصولات می باشد. سیم برق در واقع یک تک رسانا است که از طریق یک رشته هادی و پوششی عایق، تشکیل شده است. اما کابل برق به محصولی گفته می شود که چند رشته هادی (سیم) برای انتقال جریان برق استفاده می کند که همه ی آن ها در یک لایه ی عایق، پوشش داده شده اند.
انواع سیم و کابل برق
سیم های برق به سه دسته ی مفتولی، نیمه افشان و افشان تقسیم بندی می شوند. در این تقسیم بندی به ترتیبی که گفته شد، تعداد رشته های موجود در آن ها افزایش یافته و انعطاف پذیری بیشتری در پی دارند. در نامگذاری و دسته بندی سیم های برق، قطر آن ها بسیار مهم است و تعیین کننده ی نوع مصرف آن ها می باشد. لذا هنگام خرید و فروش آن ها نیز باید به قطر سیم دقت زیادی نمود.
نحوه ی دسته بندی کابل برق
مصرف کنندگان هنگام خرید کابل و فروشندگان هنگام فروش کابل، باید بدانند که کابل های برق بر اساس مواردی نظیر سطح ولتاژ، نوع هادی و ساختار آن، نوع حفاظت الکتریکی، نوع حفاظت مکانیکی، نوع عایق و روکش، نوع کاربرد، استاندارد و تعداد رشته ها دسته بندی می شوند. بنابراین بدون استفاده از نظر کارشناسان و متخصصان این حوزه نمی توان نسبت به خرید و فروش سیم و کابل اقدام کرد.
کابل های برق بر اساس نوع کاربرد به چند دسته تقسیم می شوند؟
1- کابل زمینی:
این کابل برای مصارفی مورد استفاده قرار می گیرد که نیازی به تحرک زیاد نیست و احتمال ضربه های مکانیکی هم وجود ندارد. مانند انتقال انرژی از زیر خاک و داخل آب.
2- کابل افشان:
کابل افشان از چند هادی عایق شده تشکیل می شود که توسط یک روکش عایق دیگر در یک پوشش قرار می گیرند. این نوع از کابل برق در تسمه نقاله ها، خطوط تولید، خط مونتاژ پیشرفته، تجهیزات خودکار، خطوط تولید و … مورد استفاده قرار می گیرد.
3- کابل کواکسیال:
این نوع کابل اغلب در تلویزیون ها استفاده می شود.
4- کابل فیبر نوری:
این کابل ها قیمت بالاتری نسبت به کابل های مسی دارند اما به دلیل سرعت بالایی که در انتقال داده ها از خود نشان می دهند، کاربرد گسترده ای پیدا کرده اند.
5- کابل تلفن:
کابل تلفن که به کابل مخابراتی نیز معروف است، از چند زوج سیم که در هم تابیده شده اند تشکیل می شود. این تابیدگی ساختار به شیوه ای صورت می گیرد که سبب کاهش نویز تولید شده خواهد شد و همان طور که از نامش پیدا است در مصارف انتقال سیگنال های مخابراتی و تلفن کاربرد دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کابل سیلیکونی، کابل مفتول، کابل افشان، کنتاکتور و … می توانید با کارشناسان و مشاوران ما از طریق صفحه ی تماس با ما در ارتباط باشید تا اطلاعات لازم را در اختیار شما بگذارند.